DINNER
MENU for River Yacht "ROI SOLEIL"
Petits Canapés aux ufs de Cailles
Quail Egg Canapés
Aperitif
:
Muscat de Baumes de Venise, Domaine de Bernadin
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Tatin
de Coquilles St Jacques sur un lit de chicorée,
Fumet d'Orange et Basilique
Roasted Scallop & Chicory Tartlet's, Orange & Basil Fumet
Wine:
Domaine de La Jeanne, Cuvée Pistral, 1998
Sauvignon Chardonnay Viognier - a complex aromatic white wine
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Agneau
Braisé et Farcie aux Petits Légumes de
Luberon
Braised, de-boned Lamb,
Stuffed with miniature vegetables from the Luberon Valley
Red
Wine:
Chateauneuf-du-Pape - Château Mont-Redon
1995
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St
Marcelin Rôti, Salade à l'Huile de Noix
A local Soft Cheese Roasted in the oven & served
with Walnut Oil
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Soufflé aux
Fraises, servi chaud
avec sa Glace aux Amandes Grillés
Hot Strawberry Soufflé with Roasted Almond Ice
Cream
Dessert
Wine:
Maury, 1998 Vintage Mas Amiel
Naturally sweet dessert wine, Grenache from Languedoc
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Coffee
- Fine Chocolates from St Remy de Provence - Fine Liquers
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